Om

Turbokadett.com

Historien bak Turbokadett.com

Nedenfor har jeg lagt inn deler av artikkelen som jeg skrev til Optimal Opel etter å ha hentet bilen. (Optimal Opel er medlemsbladet til Opel Motorsport Club)

 

"En desember kveld i 2005 fant jeg en interessant post på OMC-forumet; 1979 Kadett C Godkjent med C20LET selges. Det tok ikke mange sekundene før jeg skjønte at dette var drømmebilen!

 

Etter noen samtaler med selger, ble vi enige. Motoren og girkasse var ikke montert i bilen, så bilen måtte hentes på henger. Siden jeg bare har førerkort klasse B, måtte jeg spørre min far om hjelp.

Etter en prat med min far, fikk jeg overtalt han til å bli med å hente Kadett. :) Min far ordnet med biltilhenger og en Opel Vivaro. 6. januar 2006 kl. 22:00 fyrte vi opp Vivaroen og satte kursen mot Stavanger. Vi ankom Sven Kvia (Sandnes) tidlig lørdag morgen. Da var det noen timer til vi skulle møte selger, så vi hadde heldigvis tatt med soveposer. Etter en relativt lang biltur skulle det bli deilig med noen timer på øyet, og det tok ikke lang tid før Vivaroen var bygd om til campingbil.

 

Ble ikke mange timene søvn, før det ble altfor kaldt i lasterommet. Kanskje ikke så rart når det var -10 grader ute. Vi satte deretter kursen mot Stavanger sentrum, hvor vi møtte selger. En hyggelig bilmekaniker fra Stavanger.

 

Handelen gikk bra, og det tok ikke lang tid før Kadetten var stroppet fast på hengeren. Dermed var det klart for turen hjemover. Turen gikk bra for både personell og bil, og vi var hjemme igjen sent lørdag kveld. Da var det bare å rydde plass i garasjen..."

 

Hva som har skjedd etter dette, er dokumentert i min blogg.

Turbokadett.com 2012 © Copyright